Opleidingen, workshops en trainingen door Splendesco

Wegen naar persoonlijke groei

Naast individuele coaching bied ik workshops en trainingen aan. Hieronder vind je een overzicht van deze workshops en trainingen.

9

Erkende opleiding NLP Practitioner

Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming
Meer informatie en aanmelden

Deze training leidt je op tot Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming™. De opleiding voldoet aan de eisen gesteld door de Society of Neuro-Linguistic Programming. Dat betekent niet alleen een internationaal erkend certificaat maar vooral dat je wordt opgeleid in NLP volgens de laatste inzichten van één van de bedenkers van NLP, Dr. Richard Bandler.

 

Deze training wordt ook in bedrijven gegeven en is dan op maat. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

9

Mentaal vitaal

Leven zonder stress met NLP en het Enneagram
Meer informatie en aanmelden

In deze driedaagse training (Module 1 van de 12-daagse NLP Practitioner) leer je hoe je NLP inzet om negatieve en onhandige gedragspatronen te transformeren naar positieve en slimme patronen die je helpen om in het algemeen met een goed gevoel te leven. Daarnaast krijg je meer inzicht in je persoonlijkheid door je eigen enneagramtype te leren kennen, en begrijp je hoe je stress kunt ombuigen in ontspannen.

 

Deze training wordt ook in bedrijven gegeven en is dan op maat. Vraag een offerte aan.

9

Transformeren door communiceren

Hoe taal je beleving beïnvloedt
Meer informatie en aanmelden

In deze hoogst interactieve en ontspannende driedaagse training (Module 2 van de 12-daagse NLP Practitioner) ontdek je dat de manier waarop mensen in het algemeen communiceren verre van precies is en dat een verkeerd gebruik van taal naast miscommunicatie vervelende beïnvloedende effecten kan hebben. Drie dagen lang train je taalpatronen en leer je hoe je de beïnvloedende krachten van taal kunt neutraliseren door het stellen van slimme vragen.

 

Deze training wordt ook in bedrijven gegeven en is dan op maat. Vraag een offerte aan.

9

Introductiecursus NLP

NLP Avondcursus
Meer informatie en aanmelden

De avondcursus NLP is de perfecte kennismaking met Neuro Linguïstisch Programmeren voor wie nog niet toe is aan een opleiding tot Licensed Practitioner of NLP™ maar wel meer wil weten over wat NLP inhoudt en wat je ermee kunt.

Deze introductiecursus NLP wordt elk jaar een paar keer op verschillende locaties gegeven. De cursus omvat 5 avonden of een heel weekend, afhankelijk van de locatie. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. Je ontvangt daarnaast een reader over NLP en de CD ‘Rise and Shine’.

9

Workshop Enneagram

Splendesco Workshop Enneagram
Meer informatie en aanmelden

In deze workshop leer je meer over het Enneagram als systeem om je persoonlijkheid te typeren.
Het Enneagram is een systeem dat je helpt om inzicht te krijgen in je kracht en in je valkuilen en reikt je richtingen aan waarin het slim is om je te ontwikkelen. Aan het einde van de workshop weet je je eigen enneagramtype.

Deze workshop wordt ook in bedrijven gegeven en is dan op maat. Vraag een offerte aan.

9

Workshop Hypnose


Meer informatie en aanmelden

Je onbewuste is de drijvende kracht achter jouw leven. Meer dan 90% van wat je dagelijks doet, wordt gestuurd door je onbewuste. Hypnose is een manier om je onbewuste in te schakelen om effectiever te worden, je doelen te bereiken en eventuele problemen op te lossen. Hypnose is omgeven met een waas van geheimzinnigheid, terwijl daar geen enkele reden voor is. De staat van trance die je bereikt is een heel natuurlijke staat, die je zelf al bijna dagelijks ervaart. In deze workshop ervaar je zelf hypnose en leer je hoe je anderen hypnotiseert.

Deze workshop wordt ook in bedrijven gegeven en is dan op maat. Vraag een offerte aan.

Gratis e-book

Neuro Linguïstisch Programmeren
Meester worden over je brein 

Splendesco E-book NLP

Dit gratis e-book  geeft je in ca. 50 pagina’s een overzicht van wat NLP is en wat de belangrijkste thema’s van NLP zijn.

Direct bestellen