De waarde van Splendesco

Gratis kennismaken met NLP en het Enneagram

Splendesco biedt je meerdere manieren om op een gemakkelijke en laagdrempelige manier kennis te maken met NLP en het Enneagram. Hieronder vind je een overzicht van wat Splendesco te bieden heeft. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact met me op. Wil je de praktijk van NLP en wat het eventueel voor jou kan betekenen, zelf ervaren? Meld je dan aan voor de NLP Quick Scan. Heb je na het doen van de Enneagram Quick Scan behoefte aan een uitgebreider onderzoek, informeer dan eens naar het enneagramonderzoek. Zoek je coaching omdat je even een zetje in de goede richting nodig hebt, omdat je van je angsten af wilt, wilt stoppen met piekeren, of meer ontspanning in je leven wilt, neem dan contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.

2

Gratis E-book over NLP

Splendesco E-book NLP

Wanneer je overweegt om aan de slag te gaan met NLP, via coaching of het doen van een NLP Practitioner opleiding, en je eerst meer informatie wilt, download dan dit e-book. Het nieuwe gratis e-book ‘Neuro Linguïstisch Programmeren – Meester worden over je brein’ geeft je in bijna 50 pagina’s een overzicht van wat NLP is en wat de belangrijkste thema’s van NLP zijn. In het boek vind je onder andere:

 

  • hypnose als manier om effectief te leren
  • communicatie volgens NLP
  • verbinding maken met anderen: rapport
  • de rol van zintuigen en het brein in emoties en overtuigingen
  • en meer …

 

Download nu dit e-book

2

Gratis Enneagram Quick Scan

Afbeelding Enneagram

De Enneagram Quick Scan is een snelle manier om je enneagramtype vast te stellen. Je enneagramtype zegt iets over wie jij in de kern bent, maar geeft daarnaast aan van welke type je ook eigenschappen toont.

Het enneagram beschrijft onder andere typerende stress- en ontspanningsreacties voor elk type. Het biedt je handvaten om te veranderen, om een gezonder en meer ontspannen leven te hebben. Wil je dus weten waar jouw mogelijkheden liggen om je leven te verbeteren, bestel dan de gratis de Enneagram Quick Scan van Splendesco.

Mocht de quick scan je niet overtuigen van je type, meld je dan aan voor een 1-op-1 enneagramonderzoek of neem deel aan één van de workshops over het Enneagram.

 

Bestel de gratis Enneagram Quick Scan

2

Gratis E-book 'Weg met die winterdip!'

Splendesco e-book winterdipHet nieuwe gratis e-book ‘Weg met die winterdip!’ geeft je handvaten om nare gevoelens aan te pakken. Je ellendig voelen is voor de meeste mensen niet iets dat exclusief bij de winter hoort natuurlijk. Dat betekent dat je ook na de winter met dit boek je voordeel kunt doen: een echt ‘All weather’-boek dus, waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen.

 

Hoewel NLP gemakkelijker is gedaan dan gezegd, en 90% van de mensen baat heeft bij NLP, kan ik niet garanderen dat dit boek voor jou werkt. Wanneer dat voor jou zo is en je wilt dat nare gevoel wel echt oplossen, neem dan contact met me op. Er zijn meerdere andere wegen naar hetzelfde doel! Een coachingstraject is daar één van. De ervaring leert echter dat de meeste mensen al baat hebben bij een eenmalige 1-op-1 trainingssessie van anderhalf tot maximaal twee uur: de zogenaamde ‘NLP Quick Scan‘.

 

Bestel direct 'Weg met die winterdip!'

 

Gratis e-book

Neuro Linguïstisch Programmeren
Meester worden over je brein 

Splendesco E-book NLP

Dit gratis e-book  geeft je in ca. 50 pagina’s een overzicht van wat NLP is en wat de belangrijkste thema’s van NLP zijn.

Direct bestellen