Testimonials

Our customers have said...

Afbeelding John MulderDe helden van Splendesco

Hieronder vind je reacties van mensen die bij mij zijn geweest voor coaching, een workshop en/of een training. Ik ben blij dat ik hen van dienst heb kunnen zijn en hen heb kunnen zien groeien.

 

[Introductieursus NLP]
John Mulder is een inspirerende trainer. Ik vind dat ik goed inzicht heb gekregen in NLP. Op de cursusavonden heb ik me “welkom en veilig” gevoeld. Deze inleidende cursus, die uit vijf avonden bestaat, is best compleet, met een duidelijke reader en een CD waarop de technieken nog eens goed uitgelegd worden. Met oefenen in de praktijk zal ik daar dan ook veel steun aan hebben.
27.10.2016
Pamela

[NLP Practitioner]
Enthousiaste deskundige trainer, goede opbouw in de volgorde van de leerthema’s, afwisseling van luisteren en handelen, duidelijke uitleg. Ook duidelijke informatie vooraf. Goed vond ik ook het aanbod van aanvullende intervisiedagen om het geleerde extra te oefenen.
27.11.2015
Jan

[NLP Practitioner]
Deze NLP training was een bijzondere investering in mezelf en heeft me uiteindelijk veel innerlijke rust gebracht. John is een betrokken persoon die d.m.v. intervisie aandacht besteed aan de nodige nazorg.
21.06.2016
Hluodowic

[Coaching]
Ik werd vaak overvallen door mijn emoties wat mij belemmerde in mijn doen en laten. Door de NLP therapie van John heb ik nu meer controle over mijn emoties en sta ik stabieler en gelukkiger in het leven.
13.07.2016
Astrid

[introductiecursus NLP]
Deze NLP-cursus is voor mij van grote waarde vanwege de technieken die goede resultaten gaven. Ik kan ze steeds in nieuwe situaties gebruiken. Minder piekeren, anders naar het verleden kijken, meer vertrouwen krijgen in mijn toekomst en eigen kracht waren enkele onderwerpen. Door te oefenen in een veilige, kleine groep mensen ben ik buiten mijn comfort zone gegaan. John begeleidde de oefeningen met humor en gaf duidelijke uitleg. Een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met NLP.
06.04.2016
Sandra

[introductiecursus NLP]
John laat je op een hele prettige wijze kennis maken met diverse aspecten van NLP. Je kunt er direct wat mee. Zijn reader zit erg goed in elkaar en is bijna in spreektaal geschreven. Dus prettig leesbaar. Ik vind het jammer dat deze cursus alweer voorbij is!
06.04.2016
Zieta

[introductiecursus NLP]
Ik vond de kennismakingscursus NLP erg interessant omdat je een goed beeld krijgt van wat NLP inhoudt. In deze korte cursus geeft John goed uitleg en heeft me handvaten aangereikt die ik in mijn dagelijks leven kan toepassen. Ik zou deze cursus zeker aan andere mensen adviseren.
06.04.2016
Stefanie

[over hypnosetest]
De ervaring van een hypnose heb ik heel prettig ervaren. Ik werd er heel rustig van. Mijn hoofd was helemaal leeg en ik kon me goed concentreren. De goede uitleg vooraf is een grote geruststelling en geeft goed beeld van wat hypnose precies is. Tijdens de hypnose heb ik geleerd hoe ik kan ontspannen om zo mijn kracht te kunnen benutten om te stoppen met roken.

De hypnose therapie is echt een aanrader!!

Super Bedankt!
Lelystad, 04.03.2016
Anoniem

[over hypnosetest]
De ervaring van een hypnose was voor mij geweldig. De rust die ik kreeg vond ik fijn. Zelfs in mijn hoofd was het rustig. Ik kreeg een goede uitleg vooraf en dat was voor mij een geruststelling. Tijdens de hypnose was de focus erg belangrijk, en dat heeft me geholpen. Daarnaast is het belangrijk voor mij geweest dat je een fijne rustige stem hebt, waardoor je gemakkelijk doet wat er gevraagd wordt. Na de hypnose vond ik het een verademing. Ik voelde een rust in mij. Zelfs thuis is dit nog een tijd doorgegaan. Echt een aanrader! Bedankt voor je vertrouwen!
Lelystad, 03.03.2016
Anoniem

[over persoonlijke coaching]
Ik heb met bijzonder veel plezier de sessies bijgewoond. Het heeft mij geholpen beter in te zien hoe ik tegen bepaalde zaken aankijk en wat de mogelijke valkuilen zijn. Het heeft mij beter inzicht gegeven in wat ik echt wil en prettig vind. Het heeft mij een beter inzicht gegeven in wat voor type mens ik ben en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. De gevoelsoefeningen waren een verrassing in de zin dat ik niet verwacht had dat ze werkelijk zo snel écht werken, een wonderbaarlijke quick fix voor een beter gevoel. Ik heb in jou een zeer betrokken en plezierig mens leren kennen waarmee ik in de toekomst graag contact houd.
Lelystad, 28.02.2016
Anoniem

Gratis e-book

Neuro Linguïstisch Programmeren
Meester worden over je brein 

Splendesco E-book NLP

Dit gratis e-book  geeft je in ca. 50 pagina’s een overzicht van wat NLP is en wat de belangrijkste thema’s van NLP zijn.

Direct bestellen