Terwijl de verder invulling van de website nog in volle gang is, kun je je inmiddels aanmelden voor de NLP Quick Scan. Met de NLP Quick Scan onderzoeken we samen hoe goed jij bent in het toepassen van technieken uit de wereld van NLP. NLP heeft een aantal heel eenvoudige technieken waarmee je jezelf op zo’n efficiënte manier een andere mindset kan bezorgen, dat bijna iedereen er wel wat mee kan. Niettemin is het beter om eerst eens te onderzoeken of jij wat met die technieken kunt. Immers, ik kan ook niet garanderen dat het voor jouw werkt, en niet iedereen heeft er baat bij.

CD 'Leer je goed voelen' van Joost van der LeijWat doen we tijdens de test?

Tijdens de NLP Quick Scan maak je kennis met technieken om een goed gevoel te krijgen, om nare herinneringen snel achter je te laten en oefen je een techniek om met meer vertrouwen en ontspannen de toekomst tegemoet te treden. De test neemt maximaal een uur in beslag.

De kosten

De NLP Quick Scan is (bijna) gratis. Voor € 25 doe je de test en krijg je na afloop gratis de CD ‘Leer je goed voelen’ ter waarde € 24,95 van Joost van der Leij mee. Wil je weten wat NLP voor jou kan betekenen, meld je dan aan voor de NLP Quick Scan.

Gratis e-book

Neuro Linguïstisch Programmeren
Meester worden over je brein 

Splendesco E-book NLP

Dit gratis e-book  geeft je in ca. 50 pagina’s een overzicht van wat NLP is en wat de belangrijkste thema’s van NLP zijn.

Direct bestellen